ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ / 4 ΒΡΑΔΙΑ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ / 4 ΒΡΑΔΙΑ

Πρόγραμμα για αυτούς που αγαπούν την Φύση, το περπάτημα και όχι μόνο !

Oσοι ενδιαφέρονται παρακαλούμε  τηλεφωνήστε στο γραφείο Λευκωσίας 22818414.

Πριν από της 10 Απριλίου .

 

ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ / ΞΕΝΑΓΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

 Απευθείας πτήσεις με AIR SERBIA

Τετάρτη  3/06    JU507 Λάρνακα – Βελιγράδι 04:15 – 05:50

Κυριακή 7/06   JU506 Βελιγράδι – Λάρνακα 23:59 – 03:30 (επόμενη μέρα)

 

Τιμές ανά άτομο:

Δίκλινο/ Τρίκλινο €565   / Μονόκλινο €640    

 

1η Μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Άμεση παραλαβή δωματίων, πρόγευμα και ξεκούραση. Το απόγευμα, σας προτείνουμε να περπατήσετε στο κέντρο της πόλης, στην εμπορική πλακόστρωτη οδό του Βελιγραδίου Κνεζ Μιχαήλοβα. Το βράδυ, σας προτείνουμε να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια στην περιοχή Στραχίνιτσα Μπάνια ή να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο.

 

2η Μέρα: Περπάτημα στο βουνό Άβαλα – Βραδινός Περίπατος στο Βελιγράδι στις όχθες του ποταμού Σάβα

Μετά το πρόγευμα θα σας δώσουμε κουτί με φαγητό που θα περιλαμβάνει 2 σάντουιτς φρούτο και χυμό και γύρω στις 08:30 αναχωρούμε για το βουνό Άβαλα που βρίσκεται στα προάστια του Βελιγραδίου. Φτάνοντας στους πρόποδες του βουνού ύψους 600 μέτρων θα έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα πεζοπορία περίπου 2 με 2.5 ώρες (7km + 3,5km) δια μέσω πολλών και διάφορων φυλλοβόλων δένδρων αλλά και μιας όμορφης διαδρομής ανόδου προς το ψηλότερο σημείο. Στην περιοχή θα επισκεφτούμε το μνημείο του άγνωστου Ήρωα και τελειώνοντας θα δούμε πανοραμικά την πόλη από τον πύργο τηλεπικοινωνιών της Σερβίας, ένα από τα πιο ψηλά κτήρια της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι, ξεκούραση και δείπνο στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, θα περπατήσουμε στις όχθες του ποταμού Σάβα περίπου 1 με 1.5 ώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα Κυριακή: Περπάτημα στο βουνό Φρούσκα Γκόρα – Φρούριο Πετροβαραντίν Νόβι Σαντ – Δείπνο στην Σκαντάρλια

Μετά το πρόγευμα θα σας δώσουμε κουτί με φαγητό που θα περιλαμβάνει 2 σάντουιτς φρούτο και χυμό και θα αναχωρήσουμε στις 08:30 για μια ολοήμερη εκδρομή στη Βόρεια Σερβία, διαδρομή περίπου μία ώρα με το λεωφορείο. Θα φτάσουμε στην περιοχή Φρούσκα Γκόρα στους πρόποδες του όρους της Βοϊβοντίνας όπου θα  περπατήσουμε και θα ανεβούμε στο ψηλότερο σημείο. Χρόνος για περπάτημα περίπου 5 ώρες (14km-18 km). Τελειώνοντας, θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο με προορισμό μας την πόλη του Νόβι Σάντ. Στη διαδρομή θα σταματήσουμε γύρω στις 15:30 και θα ανεβούμε στο φρούριο Πετροβαραντίν. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε την πόλη του Νόβι Σάντ με τα πανέμορφα κτήρια και θα περπατήσουμε στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο Βελιγράδι γύρω στις 18:30 ξεκούραση και στις 20:30 θα πάμε για δείπνο σε εστιατόριο με μουσική στη γνωστή Μποέμικη περιοχή του Βελιγραδίου την Σκαντάρλια, περιοχή που θυμίζει Πλάκα της Αθήνας με τις ρομαντικές μουσικές να εντυπωσιάζουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η Μέρα Δευτέρα: Περπάτημα στο Εθνικό Πάρκο Τζιέρτζιαπ – Δούναβης

Επιπρόσθετα θα έχουμε και συνοδό για το περπάτημα.

Μετά το πρωινό μας στις 08:30 αναχώρηση για την Ανατολική Σερβία (2 ώρες περίπου από Βελιγράδι). Θα περπατήσουμε στο εθνικό πάρκο Τζιέρτζιαπ (Đerđap) που ξεκινά από τις όχθες του ποταμού Δούναβη νοτίως της πόλης Κοστόατς και βρίσκεται για 100 χιλιόμετρα μαζί του ποταμού, απέναντι από τη Ρουμανία.  Το χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ η διαδρομή του Δούναβη μετά από τη Γερμανία είναι μια απέραντη πεδιάδα, ξαφνικά εισέρχεται σε μια περιοχή που είναι ορεινή με σημεία πανέμορφης θέας. Το περπάτημα θα είναι περίπου 2 ώρες. Ακολούθως, θα μεταφερθούμε για γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Θα ακολουθήσει μίνι κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη διάρκειας 1 ώρα και 30 λεπτά. Επιστροφή στο Βελιγράδι  γύρω στις 19:30.  Ελεύθερο βράδυ για να γευματίσει ο καθένας όπου επιθυμεί. Διανυκτέρευση.

 

5η Μέρα: Περιδιάβαση / Ξενάγηση Βελιγραδίου – Αναχώρηση

Πρόγευμα και ελεύθερο πρωινό στη διάθεση σας. Γύρω στις 12:00 θα παραδώσουμε τα δωμάτια μας και θα τακτοποιήσουμε τις αποσκευές στο λεωφορείο.

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε την περιπατητική μας ξενάγηση στο κέντρο του Βελιγραδίου. Θα περάσουμε από την πλατεία Δημοκρατίας, θα δούμε το Εθνικό μουσείο και θα καταλήξουμε στην πιο γνωστή εμπορική πλακόστρωτη οδό του Βελιγραδίου Κνεζ Μιχαήλοβα. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στη Μητρόπολη του Βελιγραδίου και θα καταλήξουμε στο φρούριο Καλεμεκτάν γνωστό ως Ακρόπολη του Βελιγραδίου. Θα έχουμε μία πανοραμική θέα της πόληςκαι των ποταμών Σάβα και Δούναβη. Θα δούμε από μακριά το Πύργο Νεπόισα, τόπος όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος. Ακολούθως, θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για να συνεχίσουμε προς το νέο Βελιγράδι και αφού περάσουμε τη γέφυρα Μπράνκο στον ποταμό Σάβα, θα δούμε το νέο Βελιγράδι και θα επιστρέψουμε περνώντας από την νέα γέφυρα Άντα. Θα σταματήσουμε στο πάρκο/λίμνη Άντα Τσικάνλια όπου με τρενάκι θα απολαύσουμε τη φύση. Τελειώνοντας, θα σταματήσουμε για ποτό σε ένα από τα μπαράκια της περιοχής. Θα επισκεφτούμε τις αριστοκρατικές περιοχές του Βελιγραδίου για να φτάσουμε στην τεράστια σε μέγεθος εκκλησία της Ορθοδοξίας τον Ναό του Αγίου Σάββα, που όταν αποπερατωθεί θα είναι μία από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες στον κόσμο. Τέλος, θα περάσουμε από τη γνωστή πλατεία Σλάβια, που μοιάζει με την Ομονοίας στην Αθήνα και θα δούμε τα βομβαρδισμένα κτήρια από τον τελευταίο πόλεμο, το κτήριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας.

Γύρω στις 19:00 θα αναχωρήσουμε για να πάμε στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Σερβίας το Ούστσιε, για ψώνια, ξεκούραση και δείπνο προαιρετικό. Γύρω στις 21:00 θα αναχωρήσουμε για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα με Air Serbia.
 • Φόροι αεροδρομίου.
 • Μία αποσκευή 23 κιλά και μία χειραποσκευή 8 κιλά.
 • Early check in και επιπλέον πρόγευμα στην άφιξη.
 • 4 βράδια διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στο Βελιγράδι με πρόγευμα μπουφέ.
 • 1 Δείπνο στο ξενοδοχείο.
 • 1 Δείπνο στην Σκαντάρλια με μουσική.
 • 1 Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο την 3η μέρα.
 • Μίνι κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη.
 • 2 Μέρες θα παραχωρηθεί γεύμα όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα σε κουτιά.
 • Είσοδος στον Πύργο Άβαλα.
 • Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός του τοπικού μας γραφείου.
 • Επιπρόσθετος έμπειρος / συνοδός από πεζοπορικό σύνδεσμο την 2η μέρα.
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας στη Σερβία.
 • Ασφάλεια ταξιδιού.
 • Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Ποτά στα φαγητά.
 • Δεν προσφέρεται φαγητό στο αεροπλάνο.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημείωση: Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με αντίθετη ροή, χωρίς όμως να παραλειφθεί καμία υπηρεσία.

 

 • Ώρα στη Σερβία

Η ώρα στη Σερβία έχει 1 ώρα διαφορά πιο πίσω από την Κύπρο

Παράδειγμα: 09:00 στην Κύπρο είναι 08:00 στη Σερβία

 • Τηλεφωνικές Κλήσεις

Από Κύπρο          →       Σερβία:      00 381 ………

Από Σερβία          →       Κύπρο:     00 357 ………

 • Νόμισμα

Το νόμισμα της Σερβίας είναι το Σέρβικο Δινάριο. Αντιστοιχία €1 = 120 περίπου Δινάρια

Για συναλλαγές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πιστωτικές κάρτες σε αρκετά καταστήματα.

 • Καταστήματα

Τα καταστήματα έχουν ελεύθερο ωράριο. Συνήθως είναι ανοικτά από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο από τις 09:00 – 20:00. Υπάρχουν καταστήματα που μένουν ανοικτά και την Κυριακή.

 • Ρουχισμός

Άνετα και καθημερινής χρήσης. Καλοκαιρινά ρούχα, χαμηλά και άνετα παπούτσια για περπάτημα και λεπτή ζακέτα ή σακάκι για το βράδυ.

 

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.  Όλοι οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δικαιούνται να ταξιδεύσουν είτε με την Ευρωπαϊκή ταυτότητα τους είτε με το διαβατήριο τους, παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ληγμένα ή φθαρμένα. Η Ευρωπαϊκή ταυτότητα πρέπει να φέρει Κυπριακή ιθαγένεια αλλιώς δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Νεαροί ηλικίας 16-26 ετών χρειάζονται ειδική άδεια εξόδου

The event is finished.

Date

Jun 03 - 07 2020
Expired!

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: Jun 03 - 07 2020

Cost

Δίκλινο/ Τρίκλινο €565   / Μονόκλινο €640 

Next Occurrence

Comments are closed.

Become a Member